Selecteer een pagina

Stella (The Voice Kids Finalist)

De 11 jarige Utrechtse deed afgelopen seizoen mee aan TVOH kids en wist hier de finale te bereiken. Ondanks dat deze muzikale duizendpoot de finale niet heeft gewonnen, heeft zij al diverse keren mogen optreden bij grote evenementen in het land.

Wij zijn in ieder geval heel erg blij dat Stella tijdens het kinderfestival bij ons op het podium zal staan.

Silent disco

Wat is een festival zonder dansen? Op het BuitenGewoon kinderfestival kan jij jouw beste dansmoves laten zien en je krijgt ook nog eens een koptelefoon op. Met je koptelefoon op, zit je helemaal in de muziek en kan je lekker losgaan op alle swingende hits. Papa en mama mogen natuurlijk ook lekker meedoen!

ROBOTWISE PLAYGROUND

Educatie en plezier vinden wij belangrijk en daarom presenteren wij met trots de ‘buitengewone’ activiteit van RobotWise.

Dit toffe product is ontstaan vanuit Stichting EduWiser, met als doel het onderwijs te inspireren om te starten met vernieuwend onderwijs. RobotWise richt zich op het thema ‘Talentontwikkeling met robots’ waarbij ‘Socializing through technology’ de rode draad is. Met de inzet van nieuwe technologieën en door deze werkwijze te integreren binnen het vaste curriculum, is de robot geen doel maar een hulpmiddel.

Kom jij jouw programmeer talent laten zien bij de Playground en wijs jij de robot de juiste richting op?

Haarlemse DJ School

Tijdens het kinderfestival mogen deze muziektalenten niet ontbreken. De gehele dag zullen zijn de fijnste hitjes uit de speakers laten knallen! Gegarandeerd dans plezier voor iedereen. Wij weten zeker dat de heupjes zullen zwieren
en de handjes in de lucht gaan.

Samen met hun maken we het feestje compleet!

XXL Luchtkussens

Een kinderfestival zonder luchtkussens dat kan natuurlijk niet! Om het avontuur buitengewoon leuk te maken kunnen alle kinderen en de ouders rennen, klimmen, rollen, springen en glijden van de verschillende stormbanen en springkussens. Daag jij jouw vriendjes of ouders uit?

Kids comedian Wijnand Stomp

Mister Anansi , oftewel Wijnand Stomp, is kids-Comedian en één van de beste theatrale vertellers die Nederland rijk is. Met humor, aanstekelijke ondeugd en een tikkeltje wijsheid weet hij jong en oud te boeien. In 2013 werd Wijnand Stomp gekozen tot verteller van het jaar & Pearl of the Dutch Caribbean ‘Art & Literature’. En in 2016 ontving hij de Brasa Dey Award in de categorie ‘Life time Achievement’. Op initiatief van Wijnand Stomp en kompaan Jean Hellwig is de Anansi verteltraditie opgenomen als Nationale Inventaris Immaterieel Cultureel Erfgoed in Nederland. 

INFO Stomp geeft hij ook trainingen zowel voor particulieren, onderwijs en erfgoed instellingen, als voor bedrijven. Middels een inspirerende presentatie laat Stomp zien dat de boodschap van een verhaal pas binnenkomt als je echt contact maakt met het publiek. Stomp’s motto is ‘Only passion Tells’!

Mooi weer op straat

De aankomende weken stellen wij onze buitengewone artiesten aan jullie voor! Op deze zomerse zondagavond kunnen wij niet anders dan beginnen met de mannen van Mooi Weer Op Straat. Met deze “professionele tentafbrekers” is het nooit zomaar een feestje. Bij elke plek die ze langs gaan willen zij de mensen een onvergetelijke tijd meegeven.

Je kan natuurlijk altijd even hun laatste hitje beluisteren…

Buitengewoon creatief by mooizooi

Elk kind houdt ervan om lekker creatief bezig te zijn. MooiZooi houdt daar ook van en dat doen zij het liefst met duurzame en gerecyclede materialen. Onder begeleiding kunnen de mooiste festivalarmbandjes gemaakt worden. Of wat dacht je van je eigen gemaakte dromenvanger? 

Breakdance workshop

Breakdancen vindt zijn oorsprong uit Amerika en wordt ook wel breaking of b-boying genoemd. Het is een dansstijl die past bij Hiphop cultuur. Jongens en meiden dansen op de breaks van de DJ, vandaar ook de naam breakdance. 

Wil jij dit ook graag leren? Zorg dan dat jij erbij bent 2 september!

Swish swish dansbattle

‘Swish Swish’, de ‘Back-Pack Kid Dance’ of de ‘Russell’. Het zijn allemaal namen voor hetzelfde dansje, dat de laatste maanden populair is geworden. De 15-jarige Russell uit de Verenigde Staten heeft het bedacht en veel kinderen doen hem nu na.

Wij willen Buitengewoon zijn en daarom dagen wij rond de klok van 16.00 alle kinderen en hun ouders uit om samen met ons de ‘Swich Swich’ te dansen! Jij toch ook mee?

Friethoes

Friethoes houdt van friet, maar dan wel alleen van verse. Daarnaast vinden zij het belangrijk om bij de productie en bereiding rekening te houden met de natuur door gebruik te maken van verse en eerlijke grondstoffen. 

Hier houden wij dan weer van.

Ecopizza

De pizza’s van Ecopizza zijn lekker, echt lekker. De pizza’s worden gemaakt in een houtoven en de toppings zijn dagvers en zo mogelijk ecologisch geteeld. Daar worden wij in ieder geval erg gelukkig van, jullie toch ook?

Carvana de Carmen

Carvana de Carmen maakt heerlijke stroopwafels die bereidt zijn met veel liefde. Naast de standaard stroopwafel heeft zij vele speciale smaken. Wat denk je van stroopwafels met nutella en zeezout, pepernoten of met mascarpone. Welke ga jij proberen 2 september?

Broodje Unox

Bij Hollandse gezelligheid hoort natuurlijk een broodje Unox, daarom is de Unox kar ook niet te missen op het BuitenGewoon kinderfestival. Kom jij een broodje halen bij de Unox meisjes?

Nijsje

Wie houdt er nou niet van ijs? Nijsje zal iedereen verwennen met heerlijk biologisch ijs van Otelli.